Det här är de bästa skäggschampona 2018!

Skägg

Det har inte undgått någon att skägg är på modet. Långt, välkammat och välskött. Det är lätt att tro att man kan låta skägget växa fritt och att det reder sig själv men det kan inte vara mer fel. Ett skäggschampoo, skäggolja och en skäggkam är väsentliga hjälpmedel för att få ett snyggt, välvårdat och friskt skägg – som gör dig till en riktig stilförebild. Här kommer en lista på de bästa skäggschampona 2018!

  • The Bearded Chap Original Beard Soap: Ett nytt, spännande märke ända från Australien. Naturliga ingredienser, maskulin doft och rimligt pris. Perfekt för nybörjaren. Finns även i tre olika sorter med varierande dofter. Det finns också att köpa som kit med andra produkter.
  • Benjamin Barker’s Black Oak: Ett rekommenderat schampo med sensuell doft av ek. Den här produkten har även ett tillhörande balsam som går att köpa till för maximerad effekt. Perfekt för dig med mjäll i skägget och torr hud. Produkten tvättar bort existerande hudflagor samtidigt som den förebygger mjällens uppkomst.
  • Clubman Pinaud Beard and Body wash: En multifunktionell produkt som titeln redan förtäljer. Om du har kort om tid kan du lätt använda denna retroflaska för både skägg, hår och kropp. Tre i ett! Produkten är även paraben- och sulfatfri med naturliga ingredienser och doft.
  • Twister Schampo: Ett fräscht schampo för en gedigen rengöring av ansiktsbehåringen. Skägget lämnas mjukt och lättbearbetat då den även fungerar som ett balsam. Schampot är tillverkat för det nordiska klimatet och är lämpligt året om men kanske främst nu när vinterhalvåret nalkas.
  • Lush Kalamazoo: Om du vill vara säker på att du använder en produkt som inte innehåller ingredienser som är testade på djur då kan du gå till Lush och köpa deras skäggtvätt Kalamazzo med doft av annans. Den fungerar även som ansiktstvätt och är en produkt fylld med enzymer och mandelolja.

Bege dig ut på internet eller gå ut på stan och införskaffa dig en eller flera av dessa rekommenderade och populära skäggschampona. Vare sig du har haft skägg under en längre tid, eller om du är under processen att skaffa ett så gör du dig själv en tjänst i att vårda det. Om du är en flickvän som läser detta då kan även du köpa hem några av dessa produkter och överraska din pojkvän. Se det här som en guide på den bästa födelsedagspresenten, julklappen eller spontangåvan. Inget får en man att känna sig så maskulin som när han får gåvor som tangerar hans manlighet!